Ушел Виталий Сидоренко

Автор: Йосиф Шнапс
20.09.2022;
839;
Содержание:

На 56-му році життя перестало битися серце щирої порядної людини, талановитого керівника, який більше 30 років віддав сільськогосподарській справі, Віталія Пилиповича Сидоренка.

Народився він 4 січня 1955 року у селі Гмирянка Ічнянського району Чернігівської області. Трудову діяльність розпочав у 1976 році агрономом радгоспу–заводу ім. Космонавта Комарова. 1986 року закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут за спеціальністю вчений агроном.

Вдумливість, наполегливість, здатність до аналізу, тяга до знань – усе це сформувало В.П.Сидоренка як висококваліфікованого фахівця – практика, здібного керівника.

У 1988 році догмарівці обрали його головою місцевого колгоспу, реорганізованого згодом у ТОВ «Агрофірма ім. Т.Г. Шевченка».

Де б не працював Віталій Пилипович, які б посади не обіймав, його завжди відзначали відповідальність за доручену справу, високий професіоналізм, людяність, творчий пошук нового, передового, він був утілювачем всього сучасного у сільськогосподарському виробництві.

Кероване ним господарство вже багато років займає передові позиції в сільськогосподарському виробництві (спеціалізується на вирощуванні зернових, технічних та овочевих культур, а також переробці овочів).

Творча та наполеглива праця Віталія Пилиповича високо оцінена державою. Він неодноразово відзначався нагородами Міністерства аграрної політики, обласної та районної державних адміністрацій. 1999 року отримав звання Почесного професора Херсонського державного аграрного університету. У 2000 році його нагороджено «Знаком Пошани» Міністерства аграрної політики, Грамотою Президента України, а у 2006-у присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Світла пам’ять про Сидоренка Віталія Пилиповича назавжди залишиться в серцях людей, які знали його та працювали поруч з ним.

Висловлюємо глибокі співчуття родині, усім рідним та близьким, розділяємо з ними біль втрати рідної людини.

Німетуллаєв С.Н., Рєзніков О.В., Попов В.М., Акименко О.І., Ларін О.О., Старостенко С.І., Коробков О.О., Шулік В.Г., Кістечок О.Д., Попов В.М., Коберник В.П., Черепаха А.В., Костиря І.В., Русак А.Б., Лазар П.Н., Йокич Д.Р., Черкашин В.В., Крижановський В.Г., Косолап В.Г., Ніколенко М.В., Рогожкін С.Н., Шибайлов В.В., Жадан В.В., Соболевський В.В.

№38 от 23 сентября 2010

Комментарии

ТОП

Как правильно загорать
Как правильно загорать
Откуда берутся волны на море
Откуда берутся волны на море
Курорты, где мало русских
Курорты, где мало русских
Медузы на Арабатской стрелке: текущая ситуация
Медузы на Арабатской стрелке: текущая ситуация
📝 Похожие записи
Азотная кислота: мощное химическое вещество с многообразными применениям
Просмотров: 209
Покупка продуктов онлайн с адресной доставкой на дом: особенности и преимущества процесса
Просмотров: 298
Интересные фильмы для детей 9-10 лет
Просмотров: 213
Видеокарты Inno3d подарят невероятную продуктивность и отличный опыт эксплуатации
Просмотров: 235
Какое дерево лучше для гитары
Просмотров: 196
⛱️ Курорты
➡️ Рахов
➡️ Кирилловка
➡️ Кирилловка, Федотова коса
➡️ Микуличин
➡️ Белосарайская коса
➡️ Ясиня
Все курорты
🏃 Спорт
👦 Имена
🐶 Сколько лет живут собаки
🐈 Сколько лет живут коты
🔍 Популярные запросы: